قالب یونولیت بسته بندی

کارخانه پردیس فوم صدرا انواع قالب یونولیت بسته بندی را با نهایت ظرافت و زیبایی تولید می‌کند. یونولیت از آن دسته موادی است که در بهبود و سهولت زندگی امروز نقش بسیار مهم و کاربردی دارد. در صنعت و شغل‌های مختلفی از جمله برای ساخت ساختمان، برای بسته بندی‌های محصولات مختلف، در صنعت خودروسازی، ساخت مجسمه‌ها و … کاربرد دارد. این عنصر با دارا بودن ویژگی‌های منحصر به فرد خود همچون وزن کم، عدم جذب کردن رطوبت، عایق بودن در مقابل صوت و گرما، دارا بودن امکان بازیافت، داشتن طول عمر بالا و غیره دگرگونی و انقلاب بسیار بزرگی در زمینه‌های مختلف به وجود آورد. تولید پلاستوفوم طی سه مرحله اصلی انجام پذیر است. آخرین مرحله شان قالب گیری است. انواع مختلف یونولیت با در نظر گرفتن کاربردشان درون قالبی خاص ریخته شده و پس از شکل گیری و خشک شدن وارد بازار می‌شوند. قالب یونولیت بسته بندی کاملا متفاوت از محصولات دیگر یونولیتی چون سقفی، دیواری و غیره است. چرا که برای بسته بندی نیاز به طراحی قالبی اختصاصی و سفارشی است. با ما همراه باشید تا در ادامه همه جنبه‌های قالب یونولیت بسته بندی را مورد بررسی قرار دهیم.

 

قالب یونولیت بسته بندی

سفارش قالب یونولیت بسته بندی

اگر بخواهیم به تاریخچه کوتاهی از پیدایش یونولیت اشاره کنیم، باید بگوییم که اولین بار این ماده در سال 1839 میلادی به وسیله دانشمندی با نام ادوارد سیمون کشف شد. کشف وی امروزه تحولی عظیم در زمینه‌های مختلف به وجود آورده است. این عنصر با رنگ سفیدش کاملا خنثی است. هیچ واکنشی انجام نداده و در اصل از یک نوع پلاستیک تولید می‌شود. این پلاستیک خودش از استایرن انبساطی و استایروفوم تولید شده است. سبک وزن بودن این عنصر به دلیل این است که از 95 درصد هوا تشکیل شده است. همینطور مقدار جذب رطوبت آن بسیار پایین است. در مقابل صدا و حرارت محکم و مقاوم است. کاربردهای زیادی دارد که در اینجا به آنها اشاره می‌کنیم:

  • قابل استفاده در ساختمان‌ساری و پروژه‌های عظیم ساختمانی
  • استفاده در صنایع غذایی و دارویی
  • بسیار کاربردی در صنعت شیمی، خودرو، لوازم خانگی، دوچرخه سواری و غیره
  • جهت تولید در و پنجره
  • استفاده برای تولید انواع لوازم التحریر
  • قابل استفاده برای بسته بندی محصولات کشاورزی
  • استفاده برای تولید انواع یخدان‌ها مثل یخدان ماهی و یخدان کلم بروکلی و غیره
  • استفاده از آنها در صنعت هنری و ساخت مجسمه و غیره

 

02177192439

09194569907

سفارش قالب یونولیت بسته بندی

 

قالب یونولیت بسته بندی چیست؟

شیوه بسته بندی هر محصولی با توجه به نوع صنعت آن، جزء مهمترین و اصلی ترین فاکتورها برای جلب توجه مشتری و در نتیجه فروش بیشتر آن محصول است. در دنیای امروز از محصول‌های یونولیتی به سبب ویژگی‌های بی شمار آنها همچون وزن پایین، ضد رطوبت بودن، داشتن مقاومت بالا در مقابل فشار و ضربه، امکان استفاده چند دفعه ای، امکان بازیافت داشتن و غیره در صنعت بسته بندی استفاده می‌شود. البته که در بسیاری از موارد تنها از ورق یونولیتی و با برش دادن آنها در بسته بندی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما خیلی از اجناس برای بسته بندی خود نیازمند قالب‌های تخصصی هستند.

در اصل یک قالب یونولیت بسته بندی، قالبی است که مطابق با شکل و ظاهر محصولی طراحی می‌شود. بعد از آن مواد ابتدایی یونولیتی درون آن قالب ریخته شده و دقیقا با آن شکل تولید می‌شود. با کمک این قالب‌های اختصاصی، کالای مورد نظر درون یک بسته بندی بدون هیچ فضای پرتی قرار می‌گیرد. لذا با تکان‌های نسبتا شدید، وارد شدن ضربه و فشار و هر عامل بیرونی و غیره کاملا محافظت می‌شود.

 

قالب یونولیت بسته بندی چیست؟

مراحل ساخت قالب یونولیت بسته بندی

جهت ساخت و تولید یک قالب برای بسته بندی و هر قالب دیگری نیاز است تا یک پروشه چند مرحله ای طی شود:

نخستین مرحله : اول یک طرح اولیه ای روی کاغذ طراحی می‌شود. در این مرحله همه ابعاد و اندازه‌ها به دقت وارد می‌شوند. بعد از اینکه این طرح اولیه مورد تایید قرار گرفت، درون نرم افزار مربوطه شبیه سازی شده و نتیجه آن در اختیار سفارش دهنده قرار داده می‌شود.

دومین مرحله : در این مرحله ابتدا ماده اولیه برای تهیه قالب آماده می‌شود. ماده اولیه آن، مواد مختلفی چون آلومینیوم با درصد خلوص بالا، چدن و غیره است. هر چند که برای تولید قالب یونولیتی از عناصر دیگری نیز می‌توان استفاده کرد. تنها باید از ماده ای استفاده کرد که قالب در مقابل فشار، زنگ زدگی و خوردگی مقاوم باشد.

سومین مرحله : پس از اینکه طراحی اولیه انجام شد و ماده خام برای تولید آن انتخاب شد، مدل سازی آن نمونه آغاز می‌شود. اولین نمونه با چوب یا یونولیت تولید می‌شود. چرا که باید شبیه سازی نمونه واقعی شود و مورد تایید نهایی قرار بگیرد.

چهارمین مرحله : در این مرحله ریخته گری انجام می‌شود. پس از اتمام ریخته گری قالب، نوبت به مرحله تراشکاری می‌رسد. تراشکاری به شکل اتوماتیک و به وسیله دستگاه‌هایی به اسم سی ان سی انجام می‌شود. لذا قالب به صورت کاملا استاندارد و بی هیچ نقصی تولید می‌شود.

آخرین مرحله : در این مرحله مونتاژ شدن شروع می‌شود. در آخر نیز شاسی کشی آن عملی شده و قالب یونولیت بسته بندی آماده تولید می‌شود.

 

مراحل ساخت قالب یونولیت بسته بندی

تولید یونولیت بسته بندی

همان گونه که قبلا اشاره کردیم، برای تولید یونولیت باید سه مرحله اصلی گذرانده شود. مرحله پیش فوم یا همان پیش انبساط، مرحله تثبیت و در آخر مرحله شکلی دهی هستند. در مرحله پیش انبساط اول مواد ابتدایی استایرن که بسیار شبیه به دانه شکر است با چگالی خاص خود مورد استفاده قرار می‌گیرد. این عنصر با کمک بخار حجمش زیاد شده و داخل دستگاه اکسپندر می‌رود. داخل این دستگاه حجم دانه‌های پلی استایرن پنجاه برابرحجم اولیه خود افزایش می‌یابد. این پروسه با کمک پروانه‌هایی به صورت همزمان صورت می‌گیرد. استایرن درون دیگ‌های بخار به طور کامل انبساط پیدا می‌کند.

بعد از اتمام پروسه پلیمریزاسیون وارد مرحله بعدی می‌شود. در این مرحله حجم ماده اولیه یونولیت با استفاده از دو ماده پنتان و دی اکسید کربن افزایش پیدا می‌کند. طی این مرحله گرانول‌های یونولیتی به وجود می‌آیند که تقریبا 90 درصد حجمشان از هوا پر شده است. لذا حجم اندکی از آنها تشکیل شده از ماده اصلی اولیه است. پس از آن ماده پخته شده جهت خنک شدن به سیلوهای ذخیره سازی انتقال داده می‌شوند. برای مدت شش تا دوازده ساعت به آنها زمانی برای استراحت داده می‌شود.

در آخرین مرحله که مرحله قالب گیری است، ماده ای که خنک شده است درون قالب‌ یونولیت بسته بندی که از قبل تولید شده ریخته می‌شوند. مجددا به وسیله بخار آب به آنها گرما داده می‌شود. در اثر این بخار دهی، دانه‌های گرانول شکل آن قالب بسته بندی را به خود گرفته و ثابت می‌شوند. به طور کامل به هم می‌چسبند و جهت خنک شدن به انبار انتقال داده می‌شوند.

همه مراحل مذکور برای تولید کردن محصولات یونولیتی معمولی نیز انجام می‌گیرد. تنها تفاوتشان در مرحله قالب گیری است. گاهی قالب‌های بلوک یونولیتی مادر مورد استفاده قرار گرفته و در آخر با استفاده از برش یونولیتی محصولاتی نظیر یونولیت دیواری، ورقه ای و سقفی تولید می‌شوند.

 

تولید یونولیت بسته بندی

کاربردهای قالب یونولیت بسته بندی

قبلا هم گفتیم که کاربردها و امکاناتی که یونولیت به ما می‌دهد بسیار زیاد است. هر یک از محصولات یونولیتی ویژگی‌های ساختاری متفاوتی دارند. همین امر منجر به تفاوت در کابردشان می‌شود. اگر بخواهیم مهمترین کاربردهای یونولیت بسته بندی را نام ببریم به موارد زیر اشاره می‌کنیم:

  • جهت استفاده در بسته بندی انواع اجناس شکستنی
  • برای بسته بندی کردن بسیاری از لوازم و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی
  • برای بسته بندی کردن بسیار از داروها و کالاهای پزشکی
  • جهت بسته بندی قطعه‌های خودرو
  • جهت بسته بندی کردن مواد غذایی مختلف، شیلات، میوه‌ها و سبزی‌ها
  • برای بسته بندی قطعات لوازم خانگی و خود لوازم خانگی
  • جهت بسته بندی قطعه‌های کشاورزی و صنعتی
  • برای بسته بندی اثاث و لوازم منزل نظیر شیرآلات و لوسترها

 

کاربردهای قالب یونولیت بسته بندی

جمع بندی

یونولیت بسته بندی جزء محصولات یونولیتی پر استفاده است. استفاده از آنها تاثیر بسیار مهمی در سلامت فیزیکی کالا حین حمل و نقل دارد. خیلی از محصول‌های تولید شده برای بسته بندی نیازمند قالب‌های یونولیت بسته بندی مختص خودشان هستند. این قالب‌ها از فلزهای مختلفی مثل چدن و آلومینیوم ساخته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. کلام آخر اینکه برای سفارش بسته بندی یونولیتی مورد نظر ویژه محصول تولید شده خود، با ما در ارتباط باشید. ما از صفر تا صد قالب مورد نیاز و در نهایت بسته بندی آن را برایتان طراحی و تولید می‌کنیم. برای سفارش محصولات دکوری یونولیتی ما به سایت زیر مراجعه فرمائید.

https://shop.pardisfoam.com/

دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *